meninggalkan anda smua....

Monday, March 18, 2013

x pasti..

hahah gedik sikit.. tp aq x tau..kalau nmpak budak tu rasa lain macam.. teros aq outomatik jd ayu..tp aq x buat2.just suara aq x tkelua kalau ada budak tu..x knal pown dya even satu kondo..senyum pon aq x brani..nak pulak tggu bas pakai baju warna sama..mcam nak biar j bas tu jalan dulu.. knp? aq pown x sure..

ya allah jauhilah aq dr godaan syaitan yg direjam..hindarilah aq dr jalan maksiat..sememangnya dah x tertampung lg dosa aq..

p/s: akan terus cuba menjauh diri walaupon terdetik sikitla perasaan suka dkat dya..hahah

suprise !!

hahah!
ajus mnangis semalam... baru suprise sikit dh touching.. merah hidong.hahahh
apapon selamat hari jadi panjang umor murah rezeki

may our friendship been last until our end 

p/s:yg x boleyh blah si wada tulis nma dya skali atas kek..haihh boleyh la wadariah oi

Saturday, March 16, 2013

terima kasih :'D

hehehh..sedih ja semalam..sampai aq call pacik tu.rasa lawak pown ada..tp mmg la.dya ubah terus mood aq..nasib baik aq x nangis ngengehngeh...
x sangka dya still ingat benda2 mcam tu.
terharu la sikit hikhok

hari ni pown aq happy sahabat aq 4 orang tu mengacau aq.. allah s.w.t ja yg tau betapa aq rindu depa

ya allah terima kasih kerana mengurniakan aq sahabat yang sentiasa bersama suka duka..lanjutkan lah usia persahabatan kami.. dan terima kasih kerana mengurniakan dia di dalam hidupku..kukuhkan lah iman aq agar tidak aq melanggar batasan syariat mu..sesungguhnya iman aq teramatlah lemah.. jika dia bukan la untuk aq dikemudian hari..aq masih bersyukur kerana bahagia di saat ini..dan buat mama, kau bukalah pintu syurga seluas2nya untuk dya..sesungguhnya dya tlah byak berkorban untuk ku

p/s: allah no 1 ingat tu puteri nor shamila!

Friday, March 15, 2013

luahan rasa...

lamanya x bloging.. tetiba malam ni rasa mcm nk luah something..so ini la satu2nya tmpat yg ada dlm otak aq skkrg nieyh..almaklumlah,tempat mengadu tiada kan..
qilah patah kaki..macm biasa la dy tu.kelam kabut.cuti minggu dpan rasa mcm malas nk blk sbb kna naik bas.tp hmmm.. sedih kalau ingat mama..ksian mama.td mama call.nk ckap pasai angah.x tau la apa nk jd dgn budak2 zaman skarang  nieyh..aq x suka dgaq mama nangis.. perit betoi hati aq kalau dgaq mama x lalu makan..sampai hati angah buat perangai.dpat dudok dkat dgn mama pon x mau besyukur..meleleh-leleh air mata aq sambil tulis entry nieyh. kalau la boleh aq selesaikan masalah ni.lpas satu,satu masalah mama.bg aq dylah manusia plg baik dlam dunia nieyh..rindu pula dkat dya.rasa nak ja blk cpat2.


aq sentiasa doa,aq dapat buat mama bahagia sebelom aq mati..tu lah satu2nya permintaan aq sepanjang hidup..
p/s: ya allah ya tuhanku jadikanlah aq anak yg solehah yg akhirnya nt dapat membahagiakan ibu ku..