meninggalkan anda smua....

Saturday, April 7, 2012

duet ooo duet

title trang la menunjukkan tgah muflis kan...
x dak lean kes rambang mata la nieyh,uptown lah,times square lah,,
murah2 kowt rugi gila x bli
dah balik umah baru rasa migrain duet habeh banyak..
hahahah..
aq rasa lg 2 ka3 bulan aq pown ekowt jejak langkah pali jadi kontrakrot teh!!
bhahaha...
qilah dah la balik,tiggai la aq sorang..
naseb bek la ada si emy ngok ngek nieyh..
esok ada klas,,naseb bek klas jumaat dah cancel,,boleyh la cuti tiga hari..
x sanggop jugak aq nak tggu bas hari jumaat semata2 klas dua jam kan...


p/s:lengoh kaki nak tecabut dah rasanya g TS..kalu orang kasot lekang,aq kaki pown boleyh lekang masa tuh

Thursday, April 5, 2012

dapat kawan baruuuuu..hehehe

first day masok class gila nervous,dh la orientasi x masok..naseb baek la class yg aq dapat nieyh gila mcm aq jugak,,lecturer pown alhamdulillah la senget mcm aq jugak..
yg plg best dapat kawan baruuuuu,,,banyakkkkk,,,,
mcm2 jnes ada,,pilih ja
hahahah
tp smua sporting okeyh ja la buat masa nieyh..
1 sem kowt aq kna dok ngan depa smua,
mintak2 x da gadoh2 dah nt
aq pown nak brenti jugak cari2 gadoh nieyh(btol la sangat)
hari nieyh klas lewat..
pkol 3,,cadangnya pkol 12 la nak bgun,,da x boleyh nak tido la pulak
online la jawabnya...

p/s:qilah dok tekangkang lg atas katil!dasar btoi..jeles pulak aq tgok

mcm2 jneh manusia...huhu

Monday, April 2, 2012

erti berdikari...

hahaha
walaupown mmg dr awal skolah mnengah lg aku x stay dgan famly..
tp stelah sampai di kl nieyh baru la aku btoi2 faham apa la itu maksudnya berdikari
dapat kondo sebijik tp x taw la berapa x dak org dok
qilah menonggeng berus jamban.. lpastuh mop,lpastuh aku mop lg,
naseb baek la dapat housemate pown pown satu ja angin,,so boleyh la gilir2 buat keja
mmg la dkat sini byak facilities,tp nak jlan g mall,g kday makan tuh mmg aku rasa 2 bulan ja la aku kurus
bhahahahahaha
naseb la bwah nieyh ada mamak..
mamak pown mamak la,cafe pown ada tp oleh kerana menjaga bajet.. heheh pandai2 la kan
smalam aku dgan qilah ja dlam rumah nieyh.lpastuh ptg si amy,housemate baru masok,lpas isyak amira budak sabah pulak masok..
minta2 smua okeyh la kan..
hari nieyh pown ada klas,pkol 1 sampai 6..
gila jugak la kan..
okeyh la wish me luck keyh!!

p/s: sampai skarang lg ku rasa x pcaya yg aku dah jd student..hhahah..just mintak jaoh dr benda x elok jla.. so untuk budak2 baling,,tggu nt aku balik aku cakap KEY'EL okeyh??
bhahahaha

Sunday, April 1, 2012

mcm2 masalah

dah agak dah..
kalau nak buat satu2 benda tu x pnah smua org nak menyokong
yg x penah wujud dalam kamus hidop aku pown tba timbul
salah aku ka
hidop aku keputusan aku
mmg boleyh nak bg pendapat
tp yg mmbina la sket
kalau takat nak menjatohkan semangat org bek x payah
sangat annoying



p/s:lumrah manusia,, xpenah boleyh tgok org hidop senang

Saturday, March 31, 2012

meninggalkan anda smua....

title macam dah nak mati ja la kan.....
well acttualy,,aku smemangnya akan meninggalkan kawan2 aku..
hmmmm


AKU DA DPAT KLMU..
SECOND INTAKE... ESOK LAPOR DIRI...
MALAM NIEYH BTOLAK DGAN QILAH..DYA POWN DAPAT JUGAK
X TAW LA KNPA,,TP TETIBA AKU TERASA SEDIH
PELIK JUGAK  LA SEBAB AKU SNIRI X TAW  KNAPA
NAK KATA SEDIH TIGGAL MAMA MMG DAH AKU X DR SKOLAH MNENGAH X DOK DGAN DYA
SEDIH TGGAI KAWAN??
HMMM MAYBE LA....


APA POWN JUST DOAKAN KALI NIEYH PINTU HATI AKU TEBUKAK  NAK BLAJAQ..X MCM SBLOM2 NIEYH..ITS NEW BUT I WLL MAKE IT GOOD..
INSYAALAH....

P/S:as long mama aku sokong apa yg aku buat..aku rasa aku dah x perlu org laen dah dlam dunia..jgan kacau idop aku please..

Friday, March 16, 2012

datang bersama penyapu,mop dan kain burok!!

kalau tengok title pown dah boleyh agak yg kali niey aq kembali untuk menyahkan!hahahah segala habuk yg kalau boleyh gadai dah jd donald trumph pown...
menyepi selama nieyh bukannya apa,bukan bermakna aku x dak story morry ya!!just menenangkan diri..walaupown sbenarnya broadband aq telah pown dipotong PUAN SABARIAH aka mama tercinta


dear blog...
kalau nak cerita pasai benda yg jadi dkat aku,rasanya sampai HANG aku punya notebook nieyh pown blom tentu aku dah abeh cerita...
so..benda yg gempak yg boleyh aku share dekat sini adalah
RABU NIEYH RESULT SPM KLUAQ!!!!!!!!!!!!!!!!!
jikalau anda2 semua boleyh dgaq aku jerit nescaya hilanglah penyakit pekak yg dialami selama ini...
haishhhh,,act la kan,aku nieyh x kesah pown result nieyh nak kluaq bila.kalau dya kluaq hari nieyh pown aku pasrah ja..yg aku risau sangat tuuuuuuuu....TOK,TOKWAN,PAK,MAKTIRI DAN SEGALA KERABAT YG LEAN....mereka nilah yg menjadikan dahiku yg seminggu lepas licin tp minggu nieyh dahi aku dah ada dua cik jerawat cap batu punya!!!
huuhhhh
no matterwhathappened
life must go on..kan?? nak belakon pown bukan masanya dah
pesrah dan redha ja lah bak kata LISA SURIHANI...


p/s:yg aku heran yg amat sangat tuh,,mama aku yg bela aku selama 18 tahon nieyh pown x sibok pown nak pressure aku...yg lean pulak yg lebeyh..haishhh MANUSIA MANUSIA!