meninggalkan anda smua....

Wednesday, August 21, 2013

half way

td register subject for next sem..punya lah cr mcm2 subject sbb byak clash.so last cukuplah lima..masa dah selesai tu tepikir la jugak yg aq ni rupanya dh separuh jlan dh pown.lg setahun ja habis la aq study.apa aq nak keja nt huh? susah kalau pikir bnda nie..so aq yg x suka bpikir ni x mau la pikir hahaha..

ya allah ya tuhanku kau permudahkanlah perjalanan hidupku.tidak ku minta hanya kesenangan ttp berilah aq kesempatan utk menyenangkan hidup ibu bapa ku ya allah..

p/s: amek subject bussines law sem depan rasa mcm tgah plan suicide pown ada.tp x pa i can do it!! go puteri nor shamila zailan -bg semangat dkt diri sniri hehehhh

Sunday, August 18, 2013

trying to be better :)

hyep..lama x bukak blog..actually nak buka dr puasa hari tu lg..tp blk kg kan..so maleh nak bwak blk laptop.jdnya skrang la baru buka. so x sempat nk wish selamat berpuasalah kan..selamat hari raya pown dh sminggu lpas..ok fine nt upload gambar raya..nak cita skit la apa yg tejadi spanjang peninggalan blog aq nieyh.
sem sebelum nie aq pnah crita pasal sorang pacik yg slalu2 pujok aq tu kan..tesangkut kitorang sebenaqnya.tp x lama.x sampai sebulan..so aq decide mmg dya baik tp utk buat kawan.sedeyh la jugak sebenarnya tp lpastu kitorang still contact each other.tp akin lama kan,makin aq nak jauh dgn dya..dya still msg dgan aq walaupown dya tgah ada awek.msg kitorang plak bukan msg biasa,mmg kalau org baca mmg ingat kitorang couple lah.so aq tgah berusaha menjauhka diri dari dya walaupown x buleyh sbenarnya..cuba dah tp hari2 dok bukak jugak tweet dya.blog awek dya pown aq stalk.tp aq tgok diorang sweet,so amin kan jalah walaupown sambil tutup mata.aq rasa aq x blh lupa dya myb sbb aq knal dya lama sgat kowt.tiga tahun lbh kurang. he's the one who change my life to chaotic sometimes,my moody day to shine so mybe for that reason aq still nak tgok dya walau apa pun tjadi.

ya allah ya tuhanku sesungguhnya jika dia bukan lah untukk jauhkanlah dia dr aq agar dapat aq tumpukan perhatian lebih untukmu ya allah.amin

p/s: aq dah susah hati tgok smua org dah btunang skrg nieyh..aq kawin ka dak nt huh?